Nagyboldogasszony napi lelki napok augusztus 10-12.

Ahogy a májusi hírlevélben már olvashattátok, immáron ötödik alkalommal hívunk Benneteket egy Nagyboldogasszony napjához kötődő közös hétvégére, mindannyiunk testi és lelki felüdülése érdekében.

A hétvége tervezett programja a következő:

Péntek: Szuhán egész nap várunk benneteket. Mivel péntek munkanap. így az indulás attól függ, hogy ki mikor „szabadul fel”. Jó lenne „telekocsikkal” jönni, de ezt csak akkor tudjuk egyeztetni, ha már teljes a létszám.

Szuhára legkésőbb 5-1/2 6 körül meg kellene érkezni. A szállásfoglalás után, előreláthatólag hat órakor közös szentmisén vennénk részt, amit Julián atya tart. A mise után meleg vacsora vár mindenkit, majd tábortűz melletti beszélgetéssel, énekléssel zárjuk a napot.

Szombat: A délelőttöt lelki feltöltődésre szánjuk, amelyet Julián atya vezet majd.

Délutánra kirándulást tervezünk a környéken, esetleg átmehetünk a közeli Bükkszéki fürdőbe, ha olyan az idő. A délutáni program után ismét tábortüzet rakunk, kötetlen beszélgetéssel és énekléssel.

Vasárnap: Részt veszünk a Mátraverebély-szentkúton rendezett szertartásokon. Az ünnepi szentmise Szentkúton 11 órakor kezdődik, előtte 1/4 11-kor katekézis, utána pedig kőrmenet van.

A szentkúti programok várhatóan 3 óra körül fejeződnek be, utána hazautazás.

 

A szállásról:

A házban négy nagy szoba van, így hívunk és várunk kisgyerekeseket és időseket is, mindenkit el tudunk helyezni kényelmesen, továbbá lehetőség van sátorozásra is.

Ellátás és költségek:

 

Az ellátást önköltségen biztosítjuk péntek vacsorától a vasárnapra készítendő ebédpótlást jelentő uzsonnáig.. Ez a három napra 14 év fölött 4000 Ft-ot jelent. Aki csak két napra érkezne (péntek-szombatra vagy szombat-vasárnapra) annak 3000 Ft.

Strandbelépő (amennyiben erre esik a választás) tavalyi árai: 3 órás felnőtt belépő 1500 Ft, gyermek (6-18 év) -1300 Ft, reméljük nem fog változni.

 

Mindenkit hívunk és várunk erre a közös együttlétre. Ne felejtsétek el, minél többen vagyunk, annál többet adhatunk egymásnak!

 

Jelentkezés:       Varga Balázs –                  30-9745763    balazs@varga.co.hu

Vargáné Loch Márta –      30-3011446    loch.marta@varga.co.hu

Julian atya

 

 

Kedvcsinálónak néhány kép az elmúlt évekről: